Auteur |
Message |
Sujet: Tayyipland'dan... |
SelimIII
Réponses: 875
Vus: 272641
|
Forum: Forum en langue turque Posté le: 22 Nov 2023 18:23 Sujet: Tayyipland'dan... |
Iste Tayyipland !
100 yıl önceydi. Bu toprakları yönetenler gaflet, delalet ve hatta hıyanet içindeydi. Gençler, kadınları, çocukları, geleceği hiç düşünmediler. Sadece saraylarınd ... |
SelimIII
|
Forum: Forum en langue turque Posté le: 21 Nov 2023 17:21 Sujet: Tayyipland'dan... |
Erdogan iktidarinda ülkenin hali. Dikkat haber 2017'den ama kimse orali olmamis...
Sıbyan mektepleri çocukları böyle zehirliyor... "Anne ne zaman öleceğiz, burası çok sıkıcı" ... |
Sujet: Günümüz Türkiyesi |
SelimIII
Réponses: 225
Vus: 158470
|
Forum: Forum en langue turque Posté le: 13 Nov 2023 17:08 Sujet: Günümüz Türkiyesi |
Her an muslumanligi one çikaran bir Türkiye'de neler neler oluyor...
Korkunç bir olay :
Kaçak maden ocağı sahipleri Afgan madenciyi yakmış
Zonguldak'ta Afganistan uyruklu Mohammad N ... |
Sujet: Günümüz Türkiyesi |
SelimIII
Réponses: 225
Vus: 158470
|
Forum: Forum en langue turque Posté le: 28 Sep 2023 15:56 Sujet: Günümüz Türkiyesi |
Nevsin Mengu'nun programiniz izledim simdi içim karardi. Murat bey yuzunden Nevsin'i onun sayesinde buradan ogrendim.
Yok yok, Nevsin harika program yapiyor ama duyduklariniz ve gordukleriniz içi ... |
SelimIII
|
Forum: Forum en langue turque Posté le: 09 Sep 2023 12:41 Sujet: Tayyipland'dan... |
Istanbul sokaklarinda mafyalar çatisiyor, hatta polise bile ates açiyor...
Iste Tayyipland :
Avrupa polisi: Türkiye suçlulara vatandaşlık vererek çetelerin ‘güvenli limanı’ oldu ... |
SelimIII
|
Forum: Forum en langue turque Posté le: 05 Sep 2023 13:21 Sujet: Tayyipland'dan... |
22 yilda bir ülke nasil mahvedilire bir ornek de sanattan !
Gericiler istedi, Feshane'deki 'Ortadan başlamak' sergisine soruşturma açıldı
Yesevi Alperenler Teşkilatı Derneği Yöneti ... |
SelimIII
|
Forum: Forum en langue turque Posté le: 05 Sep 2023 13:18 Sujet: Tayyipland'dan... |
Voleybolde kizlarin Avrupa sampiyonu olmasindan sonra kin kusma devam ediyor.
Canlı yayında gerginlik! Milli sporcuları hedef alan AKP'li Hacı Yakışıklı'ya 'tokat' gibi yanıt: Boş Yapma ... |
Sujet: Iftira, asagilama, kin, nefret, ikiyüzlülük... |
SelimIII
Réponses: 144
Vus: 125608
|
Forum: Forum en langue turque Posté le: 05 Sep 2023 13:16 Sujet: Iftira, asagilama, kin, nefret, ikiyüzlülük... |
Voleybolde kizlarin Avrupa sampiyonu olmasindan sonra kin kusma devam ediyor.
Canlı yayında gerginlik! Milli sporcuları hedef alan AKP'li Hacı Yakışıklı'ya 'tokat' gibi yanıt: Boş Yapma ... |
Sujet: Tayyipland'in gerçek yuzu... |
SelimIII
Réponses: 67
Vus: 30500
|
Forum: Forum en langue turque Posté le: 05 Sep 2023 13:09 Sujet: Tayyipland'in gerçek yuzu... |
Ite Erdogan Türkiye'si :
Milli başarıyı hazmedemediler: Gericiler de tek ses oldu
Filenin Sultanları'nın kazandığı tarihi baÅŸarı gericilerin hedefinde. Hedefe alan isimler arasÄ ... |
Sujet: Zafer Partisi & Özdag |
SelimIII
Réponses: 6
Vus: 4315
|
Forum: Forum en langue turque Posté le: 29 Aoû 2023 16:34 Sujet: Zafer Partisi & Özdag |
Kim olur ben de bilmiyorum.
Kiliçdaroglu'nun, Aksener'in muhalefetin iskeleti oldugu yerde umutsuzluga katilmamak mumkun mu?
Ama Zafer Partisi Covid sirasinda çamasir suyu içip iyilesme umark ... |
Sujet: Erdogan'in Sultan Abdulhamit Hayranligi! |
SelimIII
Réponses: 11
Vus: 14681
|
Forum: Forum en langue turque Posté le: 29 Aoû 2023 16:08 Sujet: Erdogan'in Sultan Abdulhamit Hayranligi! |
Biraz evvel okudugum bir alintidan sonra burada yazilanlari hatirladim, buraya ekleyeyim dedim...
Duyun-u Umumiye'nin çok övdükleri Abdülhamit saltanatina denk geldigini unutmustum...
Ek ... |
Sujet: Coucou du matin ! |
SelimIII
Réponses: 5900
Vus: 1993078
|
Forum: Qui êtes-vous ? Posté le: 26 Aoû 2023 15:44 Sujet: Coucou du matin ! |
Je vous souhaite un bon week-end, amie fidèle de ces forums...
 |
Sujet: "Ya.. Ya.. Ya.. Þa.. Þa.. Þa! Tayyip Tayyip Çok Yaşa" |
SelimIII
Réponses: 84
Vus: 83690
|
Forum: Forum en langue turque Posté le: 26 Aoû 2023 15:43 Sujet: "Ya.. Ya.. Ya.. Þa.. Þa.. Þa! Tayyip Tayyip Çok YaÅŸa" |
Erdoğan: "Bu kardeşiniz iktidarda olduğu sürece faiz yükselemez."
https://twitter.com/Efssahne/status/1694678498818842857
Erdoğan: "Bu fakir bu görevde olduğu sürece o ... |
Sujet: Zafer Partisi & Özdag |
SelimIII
Réponses: 6
Vus: 4315
|
Forum: Forum en langue turque Posté le: 26 Aoû 2023 15:38 Sujet: Zafer Partisi & Özdag |
Merhaba Monsieur,
Türkiye yok olmus (tarikat, mülteci, sosyoloji, adalet, ekonomi, egitim, istihdam, barinma, doga...) 1 yil ömrü kalmis desek, ve halen konusuyoruz.
20 yildan beri ayni konu ... |
Sujet: Tayyipland'in gerçek yuzu... |
SelimIII
Réponses: 67
Vus: 30500
|
Forum: Forum en langue turque Posté le: 14 Aoû 2023 19:48 Sujet: Tayyipland'in gerçek yuzu... |
Düşük zammı protesto eden üç fabrikadaki 2 bin Şireci işçisisi iş bırakmıştı. İşçiler bu eylemden sonra işten çıkarılmıştı.
Birleşik Tekstil Dokuma ve Deri İşçileri Se ... |
|