Voir le sujet précédent :: Voir le sujet suivant |
Auteur |
Message |
cengiz-han V.I.P
|
Posté le: 02 Fév 2021 2:38 Sujet du message: |
|
|
|
|
|
|
cengiz-han V.I.P
|
|
|
|
cengiz-han V.I.P
|
Posté le: 19 Déc 2021 3:33 Sujet du message: |
|
|
I
Fenerbahçe, 1955'te 40 saniye kala sahadan çekilmiş
Fenerbahçe Ülker ile Galatasaray Liv Hospital arasında yaşanan son gelişmeler üzerine iki kulübün basketbol tarihinde yaşadıkları ilginç olaylar da ortaya çıktı.
https://bit.ly/3shPFnL
II
Kemal Belgin: Fenerbahçe şike yaptı
Kemal Belgin, "Fenerbahçe 1951 yılında Beşiktaş maçına bilerek 2 lisanssız futbolcuyla çıkıp hükmen mağlup oldu. Galatasaray şampiyon olmasın diyeydi. Çünkü Galatasaray ile Beşiktaş çekişiyordu. Yalansa birisi söylesin sen yalan söyledin diye. Beşiktaş şampiyon oldu."
https://bit.ly/3Fdz48l
|
|
|
|
murat_erpuyan Admin
Inscrit le: 30 Jan 2006 Messages: 11476 Localisation: Nancy / France
|
Posté le: 14 Avr 2022 15:07 Sujet du message: |
|
|
Sahtekarlik soytariligi Ingiltere'de bile konu olmus !
< |
|
|
|
murat_erpuyan Admin
|
Posté le: 09 Sep 2022 18:57 Sujet du message: |
|
|
Hadi yine GS'liligim kabarsin. Biraz evvel tesadufen baktigim videoya gonderme yapayim, hem de Beyaz TV'de
Sadece ilk 11 dakikaya bakabildim, daha fazlasina dayanamadim ama yorum birakmadan da edemedim.
Citation: | Kendini begenmis, ukala, ve de tam bir GS antipatisi olan A. C. bile adamin dediklerine dayanamayip Galatsaray deyiverdi, sonra da durumu dengelemek amaciyla FB 28 kez sampiyon deyiverdi. Ekrandaki fanatik FB'linin "FB kompleksini" FB'lilerde sik gorulen "GS kompleksi" olarak da algilamak mumkun. Belhanda ve Onyekuru'nun ne yaptigindan haberim yok ama bu adamlar GS'dan gittikleri halde kendilerini GS'li goruyorlarsa bunu da GS'yin verdigi aidiyet duygusuna baglamak lazim ki GS açisindan çok olumlu. |
Stüdyoda tansiyon yükseldi! Türkiye'nin en büyük takımı kim? tartışması ortalığı birbirine kattı
https://bit.ly/3exfawB
<
|
|
|
|
murat_erpuyan Admin
|
Posté le: 16 Jan 2023 2:31 Sujet du message: |
|
|
Bu hafta futabolda ezeli rekabette FB için hücran...
Cuma aksami GS Kadiköy'de FB'yi 3-0 yendi...
Cumartesi gunu GS U21 takimi Florya'da FB'yi 4-0 yendi...
Pazar günü de GS Kadin takimi yine Florya'da FB'yi 2-0 yendi!
Eski oyuncu Melo da kendisini Instagram'a taa Brezilya'dan Kerem'in golunden sonra "aglama Fener" sarkisi soylerken koymus.
|
|
|
|
murat_erpuyan Admin
|
Posté le: 01 Aoû 2023 2:01 Sujet du message: |
|
|
Ali Koç açmaçlari... Kendi açisindan bir türlü olmuyor, çareyi ötekini kötülemekte buluyor...
Iste son örnek :
Citation: |
Formülize akıl
Alper Mert - Korkusuz, 30 Temmuz 2023
Galatasaray’da özellikle İcardi ve Zaha transferleri oldukça ses getirdi. Maliyet kısmında ise Fenerbahçe cephesinin itirazları oldu. Zaha için açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, “Yıllık rakam 7,5, 8,5, 9’a kadar geldi. Sonra biz masadan kalktık. Rakip takım transfer yaptı. Açıkladıkları rakamlar yüzde 100 yanlış rakamlardır. Bunu size adım gibi söyleyebilirim. Bizim yüzde 50’mize alıyorsalar bir şey diyemem. Ama öyle bir durum yok. Nereye sıkıştırıyorlar, nasıl formülize ediyorlar, onu bilmiyorum” sözleri ile itirazlarını dile getirdi.
|
devami :
https://www.korkusuz.com.tr/formulize-akil.html
< |
|
|
|
murat_erpuyan Admin
|
Posté le: 30 Déc 2023 3:43 Sujet du message: |
|
|
Ne iyi olurdu gerçek olsa !!!
|
|
|
|
cengiz-han V.I.P
|
Posté le: 08 Avr 2024 15:41 Sujet du message: |
|
|
|
|
|
|
cengiz-han V.I.P
|
Posté le: 08 Avr 2024 15:43 Sujet du message: |
|
|
Ugur Dündar bu çikisi fazlasiyla hakediyor...
|
|
|
|
cengiz-han V.I.P
|
Posté le: 08 Sep 2024 23:03 Sujet du message: |
|
|
Vay be, dun 1 bugun 2 ama Mouri FB'ye çok iyi uyum saglamis, basarisiz olursa bahaneler hazir.
Bu Mouri de bos insanmis. Geçenlerde O. Buruk sahaya girince kart gormuyor ben goruyorum demisti.
Simdi de :
Citation: |
(...) Umarım bu sezon 50'den fazla maç oynarız. Umuyorum ve öyle olacağını düşünüyorum. Öyle olunca takıma ve tüm oyunculara ihtiyacınız var. Sezon içinde sakatlık ve kart cezaları oluyor. Türkiye'de sadece Galatasaray kart görmüyor ama onun dışındaki takımlar görüyor. Milli aralar olacak ve genelde oyuncular buralardan kötü döner. Bunları korumanın en iyi yolu rotasyondur.(...)
Yuh sana...
https://www.gazeteduvar.com.tr/jose-mourinho-turkiyede-sadece-galatasaray-kart-gormuyor-haber-1716969
|
|
|
|
|
|