Ama kizamadim... Ben VPN kullaniyorum. Ancak bu sitenin sorumlulari belli, onlar da dikkatli olmak zorunda. Fransa'da yasasalardan ülkeye gidip geliyorlardir. Bir tweet yuzunden, hem de 10 sene filan önce yazdigi, Silivri'den çikamayanlar var. Uçaktan inip hadi Silivri denmesinden çekiniyorlardir.
Burasi aslinda ilginç bir yer herkes istedigini yazabiliyor, guzel tartismalar olmus geçmiste ama bu site de "sosyal medya hesaplarinin" çekiciligine yenik dusmus...
Posté le: 28 Fév 2026 17:06 Sujet du message:
postlarinizi görmedim, ama hakaret, irkcili, dislama olmadiktan sonra burada hersey yazilabiliyor. Senelerdir bu forumlari takip ederim ondan söylüyorum.
Sagduyunuz de yerinde, dediginiiz gibi yazdiginiz bir tweet sizi hapse götürüyor.
Erdogan'la ilgili yazilarinizda dikkatli olun, bu sitenin yöneticilerinin bilinirligini ve sorumlulugunu unutmayin derim.
Vous ne pouvez pas poster de nouveaux sujets dans ce forum Vous ne pouvez pas répondre aux sujets dans ce forum Vous ne pouvez pas éditer vos messages dans ce forum Vous ne pouvez pas supprimer vos messages dans ce forum Vous ne pouvez pas voter dans les sondages de ce forum